Yes Weekend!

DE DILLUNS
A DIVENDRES
de 6h a 10h

Els divendres són els nous dissabtes a RAC105!

Apunta’t al fenomen Yes, weekend!, una manera diferent d’encarar el cap de setmana.

Gaudeix dels millors èxits amb una selecció musical única i la personalitat dels nostres locutors: la Montse Vidal, l’Albert Buscarons i el Xavi Canalias.

Escolta’ns i descobreix les últimes novetats internacionals i de casa nostra. A RAC105, el cap de setmana comença divendres!

Montse Vidal

Si has arribat fins aquí és perquè t’agrada gaudir de la música, i això ja és una cosa que tenim en comú. Comunicar és una altra de les meves grans passions, així que estic encantada de poder practicar-les totes dues a RAC105.

També em trobaràs recomanant música per a les situacions més inesperades al ‘Fricandó matiner’ i parlant de ‘gadgets’ a l”Arucitys’, de 8tv.

T’espero de dilluns a divendres a les 10 del matí amb els millors èxits preparats. Gràcies per ser-hi! Una abraçada.

Albert Buscarons

Desembre del 81.

Acostumat a ser el petit de classe, vaig passar de la doble platina al discman escoltant tot allò que em passava per les mans. Més de pop que de rock, després d’uns anys fent tombs per les ones, és moment d’establir-se a la tarda de RAC105.

Quan s’apaga la música em podeu trobar fàcilment al cine (les sèries no són el meu fort), no trepitjo mai la platja, viatjaria cada any als Estats Units malgrat Trump i el disc de la meva vida és ‘Dangerous’, de Michael Jackson.

Ara, però, em centro en l’actualitat musical que et disparo cada tarda de 14 a 18 h a RAC105. Ens escoltem!

Xavi Canalias

Soc en Canalias, estranyament sentiràs algú dir-me pel meu nom. Vaig descobrir la ràdio abans que el meu primer amor d’adolescència i m’he passat més hores en un estudi de ràdio que a les aules de l’escola o l’institut. Xerro pels descosits i, si el dia tingués més hores, les aprofitaria per xerrar.

He trepitjat algunes ràdios i televisions, i des de fa un parell d’anys he aterrat a RAC105, on em comunico amb els oients més interactius des de les 18 fins a les 22 h.

T’espero a la nostra comunitat per fer plegats el ‘Fes-te RAC105’.

Estàs escoltant