Club 105

DIVENDRES
I DISSABTES
de 23h a 1h

Descobreix el club on tots volen tocar!

L’espai que cada cap de setmana et presenta els èxits més ballables de RAC105: bona música i bones vibracions assegurades. Dirigit per Plusniners, Bulma Beat i Room 86. Que comenci la festa!

Plusniners

Som Carlos Giribet i Xavi del Mar, dos discjòqueis del Maresme, concretament del Masnou. Formem PLUSNINERS amb la intenció d’unir les nostres qualitats, ja que tenim molt clar que fer música és l’objectiu principal en aquest projecte. Busquem la qualitat musical, l’elegància i el bon rotllo en totes les nostres sessions. El xou i la diversió són punts clau de l’espectacle, perquè la nostra prioritat és fer que el públic gaudeixi allà on anem.
El nostre vagatge ha estat molt estés al llarg del territori català, ja que hem visitat les cabines d’arreu de Catalunya i ara aterrem a RAC105 per agafar la residència del millor club, el “Club 105”.

Bulma Beat

La meva passió és la música. Sé que és una frase molt recurrent, però si no fos així no hagués girat tota la meva vida entorn a ella. Porto punxant més anys dels que recordo i he passat per molts estils. L’eclecticisme és un dels meus segells i el meu objectiu és que l’audiència gaudeixi, perquè no hi ha res més gratificant que transmetre i compartir aquesta passió. Tinc la sort d’haver punxat als millors clubs de Barcelona, per a algunes de les millors marques del món i haver viatjat a llocs increïbles gràcies a la meva professió.
Ara, un nou repte em porta a ser part dels vostres caps de setmana al club eteri més real de la ràdio, el “Club 105”.

Room 86

ROOM 86 és el meu últim projecte musical.  Com a Raül Orgales he estat punxant des de fa anys a diferents actes i locals, sempre intentant aportar la millor selecció musical i intentant connectar amb el públic des del minut zero.

En la varietat està el gust, que diuen, per això procuro oferir la millor música per a qualsevol ocasió, sempre mantenint l’essència.

En l’àmbit radiofònic, he estat vinculat a diferents programes musicals, des de programes de sessions de música electrònica fins a programes de música rock alternativa. Queda bastant clar que la música ha estat i és un dels fils conductors de la meva vida, i és tot un honor poder formar part d’aquest fantàstic Club, anomenat CLUB 105! Ens ho passarem d’allò més bé!

NOTÍCIES
RAC105 ja és a Telegram
Cap de setmana 17 Oct 2019

RAC105 ja és a Telegram

A RAC105 hem obert un canal a Telegram perquè puguis estar assabentat de tota l’actualitat musical al minut.  Uneix-t’hi i sigues el primer de saber...

Estàs escoltant