Caps de setmana

DISSABTES
I DIUMENGES
de 10h a 21h

Els millors èxits pel cap de setmana!

Gaudeix dels millors èxits amb una selecció musical única, presentada per la Montse Vidal, l’Albert Buscarons i l’Arnau Molet.

Escolta’ns i descobreix les últimes novetats internacionals i de casa nostra. A RAC105, els èxits també hi sonen el cap de setmana!

Arnau Molet

Em dic Arnau Molet i sóc de Vic. Crec que tota la vida he escoltat la ràdio. Si busco un record de petit, em veig escoltant la ràdio als migdies amb la meva germana, o al cotxe anant al col·legi amb els meus pares.

Ara encara segueixo escoltant-la a totes hores, i tinc la sort d’acompanyar-te cada tarda de 17 a 21h a RAC105.

Montse Vidal

Si has arribat fins aquí és perquè t’agrada gaudir de la música, i això ja és una cosa que tenim en comú. Comunicar és una altra de les meves grans passions, així que estic encantada de poder practicar-les totes dues a RAC105. També em trobaràs parlant de ‘gadgets’ a l”Arusitys’, de La Sexta.

T’espero de dilluns a divendres a les 11 del matí amb els millors èxits preparats.

Albert Buscarons

Acostumat a ser el petit de classe, vaig passar de la doble platina al discman escoltant tot allò que em passava per les mans. Més de pop que de rock, després d’uns anys fent tombs per les ones, és moment d’establir-se a  RAC105.

Em podeu trobar fàcilment al cine, no trepitjo mai la platja, viatjaria cada any als Estats Units malgrat Trump i el disc de la meva vida és ‘Dangerous’, de Michael Jackson.

NOTÍCIES
RAC105 ja és a Telegram
Cap de setmana 17 Oct 2019

RAC105 ja és a Telegram

A RAC105 hem obert un canal a Telegram perquè puguis estar assabentat de tota l’actualitat musical al minut.  Uneix-t’hi i sigues el primer de saber...

Estàs escoltant