Taylor Swift té una gesta amb una jove que volia anar a la universitat

Avui a ‘La primera hora’ han parlat de Taylor Swift i el seu vessant més altruista.

La història sembla extreta d’una pel·lícula Disney, però és real.

Tot comença quan la jove estudiant, Vitoria Mario, arriba a Coventry, Anglaterra. Ella és Portuguesa i té una alta capacitat, és a dir, és superdotada, amb una gran afició per les matemàtiques.

La jove Mario vol estudiar la carrera de matemàtiques, però necessita 45.000 dòlars per poder pagar el primer any de la universitat de Warwick i no els té.

Per tal d’aconseguir els diners decideix penjar a internet la seva història i fer el que es coneix com a Go found me, que és un Verkami d’allà i aconsegueix reunir 20.000 euros. La data límit per matricular-se s’acosta i encara falten molts diners.

La jove es pensa que no aconseguirà la seva fita, però rep un missatge que diu: “Estimada, soc la Taylor i la teva història m’ha commogut. Aquí tens els diners que et falten”. I hi adjunta un xec de 25.000 dòlars.

El gest de l’estrella americana ha estat molt celebrat pels seus fans i ha demostrat, un cop més, que té un gran esperit solidari.

Estem molt a favor d’aquestes històries tan fantàstiques, tot i que encara estaríem més d’acord que abaixessin les matrícules de les universitats i que, sobretot en el cas dels Estats Units, els estudiants no s’haguessin d’endeutar per poder cursar els seus estudis.

Notícia

7 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant