Selena Gomez debutarà en el cine de terror

Aquest dilluns a ‘La primera hora’ han parlat de Selena Gomez.

L’actriu i cantant dels Estats Units Selena Gomez tenia moltes ganes d’entrar en aquest gènere, després de tenir una llarguíssima carrera en el món Disney, que no vindria a ser de por, precisament.

La pel·li que protagonitzarà serà Dollhouse (casa de nines, en català), i estarà ambientada en el món de la moda a Nova York. Segons hem pogut saber, serà una pel·li de l’estil d’El cigne negre, però, en lloc de ballet, a la passarel·la.

Selena Gomez és una màquina imparable. A part de tenir una carrera que tots coneixem com a cantant, en el món del cinema no troba límit: a part d’actriu a pel·is com Dia de pluja a Nova York, de Woody Allen, i Los muertos no mueren, de Jim Jarmusch, també és la productora de sèries com Por 13 razones.

La nova pel·lícula, Dollhouse, la produeix la seva companyia, i també la productora de Stranger things, i de moment no té ningú que la dirigeixi.

Notícia

19 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant