PREMIS RAC105: EL RECONEIXEMENT A LA MÚSICA EN TEMPS DE PANDÈMIA

PREMIS RAC105: EL RECONEIXEMENT A LA MÚSICA EN TEMPS DE PANDÈMIA

La gala es farà el dimarts 18 de maig a la Sala Barts i la presentaran Marc Giró i Montse Vidal.

El 18 de maig a la Sala Barts de Barcelona se celebraran els Premis RAC105, uns premis que han nascut amb el propòsit de reconèixer tota la feina feta pel sector musical durant els temps de pandèmia. 

A RAC105 sempre hem estat al costat de la música, i encara més en un any sense grans festivals i gairebé cap concert, en què la ràdio ha estat el gran aparador. Per això a RAC105 hem incrementat la presència de música feta a Catalunya”, explica Jofre Llombart, sotsdirector de RAC105. 

Els premis reconeixen la feina dels artistes en set categories: millor àlbum, millor cançó, millor directe, millor artista revelació, millor videoclip, la cançó que més ha sonat a RAC105 i el millor artista –aquesta última per votació popular. Els noms dels guanyadors es faran públics el dilluns 3 de maig en una roda de premsa a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

El jurat dels Premis RAC105 està format per Jofre Llombart (sotsdirector de RAC1 i RAC105), Albert Buscarons (RAC105), Agnès Marqués (No ho se de RAC1), Silvia Colomé (Cultura de La Vanguardia) Laura Durán (Canet Rock), Jordi Herreruela (Festival Cruïlla) i el doctor Bonaventura Clotet. 

“Aquesta gala de premis és la manera de llançar un missatge d’esperança per al sector musical, una manera de marcar la tornada a la normalitat, una normalitat en què podrem tornar a gaudir de la música en directe”, així explica el motiu de la creació d’aquests premis Jofre Llombart.

A la gala, que es farà el 18 de maig viurem una nit màgica per a la música, perquè gràcies a Cetir Ascires, els Premis RAC105 tindran mesures de prevenció i seguretat i tots els assistents passaran un test d’antígens.

Els presentadors dels Premis RAC105 seran Marc Giró i Montse Vidal, i hi haurà actuacions estel·lars que s’anunciaran més endavant. Tota la cerimònia es podrà seguir a través de l’antena de RAC105 i les seves xarxes a partir de les vuit del vespre

RAC105, compromesos amb la música, juntament amb Estrella Damm, Eurofitness, Fibracat, Cellers Maset, Montse Interiors, Robin Socks by Robin Hat, Frit Ravich, l’Illa diagonal, la Generalitat de Catalunya i KIA AR Motors, vehicle oficial dels premis.

CONSULTA AQUÍ LES BASES LEGALS

PREMIS RAC105: EL RECONEIXEMENT A LA MÚSICA EN TEMPS DE PANDÈMIA
ALTRES PREMIS
Totes les fotos dels Premis RAC105
Premis 18 Mai 2022

Totes les fotos dels Premis RAC105

Recupera totes les fotos de la gala dels Premis RAC105 que ha reunit gran part dels millors artistes del país entre guardonats, convidats i personalitats...

Estàs escoltant