EL 3 DE MAIG S’ANUNCIARAN ELS PREMIATS I LES ACTUACIONS DELS PREMIS RAC105

EL 3 DE MAIG S’ANUNCIARAN ELS PREMIATS I LES ACTUACIONS DELS PREMIS RAC105

Albert Buscarons i Jofre Llombart anunciaran els guanyadors dilluns que ve, 3 de maig, des de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

Dilluns que ve s’anunciaran els guanyadors dels #PremisRAC105. Tot això serà en una roda de premsa a les 12 h des de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

Sabrem els set guanyadors de les diferents categories dels premis a millor cançó, àlbum, millor directe, millor artista revelació, millor videoclip i millor artista/grup (aquesta, per votació popular). La setena categoria serà per a la cançó que més ha sonat a RAC105 de l’1 de març del 2020 a l’1 de marc del 2021. Encara ets a temps de poder votar pel teu artista preferit aquí.

El jurat encarregat de decidir els guanyadors està format per Jofre Llombart (sotsdirector RAC1-RAC105), Albert Buscarons (RAC105), Agnès Marqués (No ho sé – RAC1), doctor Bonaventura Clotet, Jordi Herreruela (Festival Cruïlla), Sílvia Colomé (La Vanguardia), i Laura Durán (Canet Rock).

Podreu seguir la roda de premsa presentada per Albert Buscarons i Jofre Llombart a través de les xarxes socials de RAC105.

Els presentadors dels Premis RAC105 seran Marc Giró i Montse Vidal, i hi haurà actuacions estel·lars que també s’anunciaran aquest dilluns a la roda de premsa. Tota la cerimònia es podrà seguir a través de l’antena de RAC105 i les seves xarxes a partir de les vuit del vespre.

UNA GALA AMB TOTES LES MESURES DE SEGURETAT I PREVENCIÓ

Tots els assistents hauran de passar un test d’antígens previ, gràcies a Cetir Ascire, i on a més a més es mantindran totes les mesures de seguretat i prevenció marcades per les autoritats.

RAC105, compromesos amb la música juntament amb Estrella Damm, Robin Mask, Frit Ravich, General Òptica, Euroaula i Cellers Maset. I amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

EL 3 DE MAIG S’ANUNCIARAN ELS PREMIATS I LES ACTUACIONS DELS PREMIS RAC105
ALTRES PREMIS
Estàs escoltant