Descobreix la llista dels guanyadors dels Premis RAC105

Descobreix la llista dels guanyadors dels Premis RAC105

Oques Grasses fa doblet amb el premi a millor àlbum i el de millor videoclip de l’any. Joan Dausà i Rigoberta Bandini aconsegueixen els de millor directe i millor cançó.

El jurat dels Premis RAC105, format per Albert Buscarons coordinador RAC105 (RAC105), Maria Cusó (Cap de cultura de RAC1), Noemí Galera (Càsting i música a Gestmusic Endemol), Silvia Colomé (Cultura de La Vanguardia) i Xènia Rafí (Cap de premsa i comunicació de la promotora The Project)

LA CANÇÓ QUE MÉS HA SONAT A RAC105

El primer que s’ha anunciat ha estat el premi a la cançó que més ha sonat a RAC105 durant l’últim any. Aquest reconeixement és per a Nil Moliner. El seu Libertad ha estat el tema que més han escoltat els oients de RAC105.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es rac105_feed-1-390x390.png

MILLOR DIRECTE

Joan Dausà és el guanyador del premi al millor directe. De tocar a la dutxa en ple confinament a omplir teatres, sales i festivals arreu del país amb la seva música.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es directe_feed-390x390.png

MILLOR VIDEOCLIP

Oques Grasses va presentar el seu nou àlbum, A tope amb la vida, amb un videoclip sorprenent i molt diferent. Per això Bye bye ha guanyat el premi al millor videoclip.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es videoclip_feed-390x390.png

MILLOR CANÇÓ

Ay Mamà, de  Rigoberta Bandini, ha estat escollida com a millor cançó. Una cançó que s’ha convertit en himne i que amb un missatge crític a la societat ha arribat a les llistes musicals més importants del país.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es canco_feed-390x390.png

MILLOR ÀLBUM

Oques Grasses és un dels grups del moment. Després de Fans del Sol el llistó estava molt alt i han aconseguit superar-se amb A tope amb la vida, un cant a l’esperança i la felictat en el moments més complicats, per això han guanyat el premi a millor àlbum.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es album_feed-390x390.png

GRUP REVELACIÓ

Habla de mi en presente són els guanyadors del premi de grup revelació, un reconeixement que els arriba per la seva aposta urbana diferent i la fusió d’estils.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es revelacio_feed-390x390.png

MILLOR ARTISTA (VOTACIÓ POPULAR)

El públic havia de tenir veu i vot als Premis RAC105 amb la votació a millor artista o grup. Per això, amb un 14,8% dels vots, el Premi RAC105 a millor artista és per a Alfred Garcia.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es artista_feed-390x390.png

PREMI HONORÍFIC

Si pensem en un dels grans grups històrics del rock català, segur que ens surt el nom de Sopa de Cabra. Grans cançons s’han convertit en himnes per diferents generacions. Celebren els 30 anys de l’àlbum Ben endins. Per aquest motiu guanyen el premi honorífic de RAC105.

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es honorific_feed-390x390.png

Però no només s’han anunciat els premiats; també hem pogut saber les actuacions que tindrem a la gala dels Premis RAC105. Passaran per l’escenari Oques Grasses, Sopa de Cabra, Els Catarres, Suu, Ginestà, Blaumut i Julieta!

Esta imagen tiene un atributo alt vacío; el nombre del archivo es cartell_actuacions_GENERIC2_xxxss-690x390.png

La gala, que presentaran Ernest Codina i Marc Sarrats, també es retransmetrà en directe per Fibracat TV des de les 20 h.

RAC105, compromesos amb la música, juntament amb Estrella DammEurofitnessFibracatCellers MasetMontse Interiors, L’illa Diagonal, Robin Socks by Robin Hat Frit Ravich, la Generalitat de Catalunya i KIA AR Motors, vehicle oficial dels premis.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Events com a proveïdor tècnic oficial.

Descobreix la llista dels guanyadors dels Premis RAC105
ALTRES PREMIS
Totes les fotos dels Premis RAC105
Premis 18 Mai 2022

Totes les fotos dels Premis RAC105

Recupera totes les fotos de la gala dels Premis RAC105 que ha reunit gran part dels millors artistes del país entre guardonats, convidats i personalitats...

Estàs escoltant