Política de privacitat

Tractament de dades personals

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i d’acord amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre (pel qual s’aprova el reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal), les dades personals que ens faciliti −o a les quals accedim com a conseqüència de la seva navegació, sol·licituds o utilització dels serveis oferts per Club Vanguardia als seus subscriptors− s’incorporaran a un fitxer titularitat de Grup Godó (amb domicili a l’av. Diagonal 477, planta 17, 08036, de Barcelona), degudament inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

La finalitat és gestionar els serveis sol·licitats; processar la seva petició; permetre el bon funcionament del programa de fidelització i l’acumulació de punts en comerços adherits; analitzar els seus hàbits de consum amb l’objectiu de millorar els serveis oferts, i remetre-li informació personalitzada −fins i tot per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà electrònic equivalent− sobre els productes, serveis, promocions, ofertes, concursos i altra informació relacionada amb la companyia.

Addicionalment, en cas que vostè ho autoritzi marcant la casella corresponent, s’utilitzaran les seves dades amb la finalitat d’enviar novetats, informació i publicitat −fins i tot per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà electrònic equivalent− sobre els productes, serveis, promocions i altra informació de Grup Godó o de terceres empreses seleccionades per Grup Godó que puguin interessar-li. Pot consultar els sectors als quals pertanyen aquestes terceres empreses a l’enllaç següent.

Així mateix, el seu nom d’usuari i contrasenya (d’ara endavant, el “Registre únic”) pot utilitzar-se també als llocs web de les altres companyies del Grup Godó, que pot consultar a www.grupogodo.com, per la qual cosa les seves dades es comunicaran a la resta de companyies del grup, amb l’única finalitat de gestionar-li l’accés a aquestes pàgines web.

Amb l’acceptació d’aquesta política de privadesa, vostè autoritza expressament el Grup Godó a tractar les seves dades personals amb les finalitats descrites en paràgrafs anteriors.
RAC105.cat no es fa responsable del contingut de les opinions publicades pels internautes als seus fòrums.

Finalment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com revocar el consentiment prestat per a l’enviament de comunicacions comercials electròniques, enviant un correu electrònic a juridico@grupogodo.com.

Estàs escoltant