Zayn Malik publica un número de telèfon misteriós a Twitter i quan hi truques passa això

Zayn Malik publica un número de telèfon misteriós a Twitter i quan hi truques passa això

El cantant treu un disc aquest divendres

Zayn Malik, excomponent de One Direction, publica divendres, 15 de gener, el seu tercer àlbum, titulat Nobody is listening. L’artista s’havia retirat del món de la música durant tres anys, un descans que va acabar just després de ser pare de la seva primera filla, amb la model Gigi Hadid, al setembre.

En aquell moment va publicar Better, el primer avançament de l’àlbum que surt divendres, i ara presenta Vibez.

A més, Malik ha fet una publicació misteriosa a Twitter, un número de telèfon. Els fans que s’han atrevit a trucar-hi s’han endut una bona sorpresa.

A l’altra banda de la línia telefònica es pot sentir la veu de Malik dient que el 15 de gener podrem escoltar el seu nou disc, Nobody is listening. A més, si prems qualsevol número de l’1 al 9, pots escoltar un avançament de totes les cançons. Una campanya de màrqueting d’allò més innovadora!

Després de sortir de One Direction, Zayn Malik va publicar un àlbum de debut en solitari el 2015 titulat Mind of mine, que es va convertir en un autèntic èxit. De fet, té el títol del primer artista masculí de tot el món d’haver arribat a la primera posició de manera simultània a la llista d’àlbums del Regne Unit i dels Estats Units.

Més tarda, el 2018, el segon disc de l’artista, Icarius falls, va tenir una bona crítica, tot i que no va arribar a aconseguir l’èxit del primer i es considera un fracàs comercial. S’espera que amb el tercer la carrera artística de Malik torni a remuntar.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Zayn Malik (@zayn)

Zayn Malik publica un número de telèfon misteriós a Twitter i quan hi truques passa això

Notícia

12 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant