Willow Smith, la filla de Will Smith, comptarà amb una col·laboració d’Avril Lavigne al seu nou àlbum

Willow Smith, la filla de Will Smith, comptarà amb una col·laboració d’Avril Lavigne al seu  nou àlbum

Willow Smith està preparant el retorn a la música i ho farà acompanyada d’Avril Lavigne, una de les artistes més importants per a ella durant l’adolescència.

En una entrevista a V Magazine ha declarat: “Hi haurà moltes més col·laboracions en aquest àlbum. En els altres estava molt sola a l’estudi, va ser un procés molt aïllat, i per a aquest nou disc em vull obrir més i no ser tan antisocial”. I ha afegit: “Estic molt emocionada de col·laborar en una cançó amb Avril Lavigne. És tan icònica! Dels 13 als 16, era la meva ídol”.

També ha parlat de l’estil que li vol donar al nou treball: “És emocionant poder fer un disc de pop-punk amb la reina del pop-punck per excel·lència”.

A finals d’abril l’artista ja va treure el primer single d’aquest nou treball acompanyada del bateria de Blink-182, una de les bandes de referència en el gènere pop-punk de finals dels 90, Travis Barker. En aquell moment Willow va declarar que aquell era el principi de la nova era i que estava “molt agraïda i emocionada de començar aquest nou viatge musical”.

El llançament d’aquest àlbum, planejat per a abans d’acabar el 2021, serà el retorn a la música de Smith, de 20 anys, que des del 2019 no publicava un disc que aconseguís una certa rellevància.

A més, suposarà un canvi de rumb des del punt de vista sonor, apostant per un gènere musical, el pop-punk, que sembla que està revifant a poc a poc als Estats Units després que a finals dels 90 i principis dels 2000 tingués milions de seguidors. Bandes com Green Day, The Offspring, NoFX, Blink-182 i la mateixa Avril Lavigne, entre d’altres, van abanderar aquest moviment, que es va convertir en un fenomen global i va deixar al seu pas cançons que s’han convertit en himnes.

Ja ho diuen: tot torna.

Willow Smith, la filla de Will Smith, comptarà amb una col·laboració d’Avril Lavigne al seu  nou àlbum

Notícia

10 Juny 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant