The Weeknd dóna 500.000 dòlars per la igualtat racial

Les protestes massives arran de la mort de George Floyd a mans de la policia continuen als Estats Units, i diferents personalitats de diversos àmbits s’hi ha afegit. El món de la música ha reaccionat, entre altres iniciatives, amb el BlackOut Tuesday, al que molts artistes s’han unit per mostrar el seu recolzament a la comunitat negra, o directament, fer donatius a favor de la igualtat racial.

Aquest últim és el cas del canadenc The Weeknd, que ha compartit a les xarxes alguns rebuts de donacions destinades a organitzacions com “Black Lives Matter Global”, “Know Your Rights” o “National Bail Out”. La suma que el cantant ha donat a les tres organitzacions arriba als 500.000 dòlars.

L’artista ha comentat la publicació convidant els seus seguidors a que “segueixin recolzant els nostres germans i germanes que arrisquen tot per generar un canvi real a les nostres vides negres”. A més, ha demanat a companyies com Universal Music, Spotify i Apple Music que facin públiques les seves donacions a aquesta causa, afegint que “ningú rep més guanys de la música negra com les marques i els serveis d’streaming”.

 

Notícia

4 Juny 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant