“Vivir es urgente”: la samarreta dissenyada per Pau Donés per ajudar a investigar el càncer

“Vivir es urgente”: la samarreta dissenyada per Pau Donés per ajudar a investigar el càncer

Aquest dimecres, 9 de juny, fa un any exacte de la mort de Pau Donés, i el seu record continua ben viu. El 2008 Donés va començar una iniciativa que es deia Jarabe contra el Cáncer, i ara es torna a impulsar, gràcies al seu germà Marc Donés i a Cris contra el Cáncer, amb una samarreta solidària amb el lema “Vivir es urgente”.

El disseny de la samarreta el va fer Pau Donés abans d’un concert: “Com si es tractés d’una bona cançó, el Pau va ser capaç de concentrar en una senzilla frase el seu llegat”, ha dit el seu germà.

Al vídeo hi podem veure diferents cares conegudes que s’han volgut sumar al projecte: Pau Gasol, Carles Puyol, Luz Casal, Estopa, Dani Martín, Andreu Buenafuente i Dani Rovira, entre molts altres.

Cris contra el Cáncer fa deu anys que participa en la recerca del càncer i ha impulsat 53 línies d’investigació i més de 300 assajos clínics que s’han convertit en referències internacionals. Ara vol impulsar les innovadores línies d’investigació finançades per l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron, on Pau Donés va rebre el tractament pel càncer de còlon.

Marta Cardona, la directora de Cris, ha explicat: “Hem volgut donar suport a aquesta acció perquè Pau Donés va ser un exemple de vida i compartim el seu missatge d’afrontar el càncer des del costat de la vida, gaudint del present i vivint cada dia amb passió i il·lusió. En Pau deia que dedicava al càncer cinc minuts al dia i, la resta, a viure”. I ha afegit: “Necessitem que els investigadors tinguin els recursos necessaris per millorar els tractaments i la cura del càncer, però per a això necessiten el suport de la societat per poder sostenir els seus projectes”.

Tothom qui vulgui es pot sumar al projecte comprant la samarreta solidària que s’ha posat a la venda les últimes hores a la pagina web Lacamisetadepau.org

“Vivir es urgente”: la samarreta dissenyada per Pau Donés per ajudar a investigar el càncer

Notícia

9 Juny 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant