Txarango posa punt final a la seva carrera amb un comunicat

Txarango posa punt final a la seva carrera amb un comunicat

A finals de 2019 Txarango va anunciar la seva dissolució com a banda, però abans volien fer una gira per tot Catalunya per acomiadar com es mereixien aquests deu anys de grans concerts i grans cançons. La pandèmia ho va canviar tot, i avui han hagut de posar punt final a la seva trajectòria sense la gira de comiat.

En un comunicat a les xarxes socials, els del Ripollès i Osona han dit que “Després de gravar el disc va arribar la Covid-19 portant amb ella una situació nova per a totes, que ens va obligar a desmuntar i a cancel·lar la gira.” I afegeixen “Avui, amb l’alegria de qui sap que ha pogut viure una aventura extraordinària, us comuniquem que ho deixem aquí.”

Admeten que “Txarango ha ocupat tota la nostra vida durant més d’una dècada. Ara ens toca deixar espai per viure altres coses. Deixar que bufi fort el vent i estendre les ales.”

Tot i això, deixen la porta oberta a un futur retrobament amb els seus fans, tot i que a dia d’avui sembla poc provable. “Sabem que ens ha quedat pendent un comiat als escenaris, potser un dia el camí i les condicions ens deixen fer-lo.”

També anuncien la cancel·lació del Clownia, el festival de música de Sant Joan de les Abadesses “Les persones que tenien entrada pel Clownia 2019, que s’havia anat aplaçant, rebran un correu pel retorn de l’entrada. Tota la info a les xarxes del Clownia.”

D’aquesta manera, i amb una gran trajectòria, Txarango dóna pas a les noves generacions de bandes catalanes que pugen amb moltíssima força.

El comunicat acaba dient: “Amb vosaltres, el millor dels nostres desitjos. Tot l’amor del món. Bona sort i bon viatge!”

Txarango posa punt final a la seva carrera amb un comunicat

Notícia

7 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant