Txarango cancel·la la gira “El gran circ” i el Clownia Festival, però publica la data de llançament del seu nou disc

El nou disc de Txarango surt el 19 de juny

Els Txarango han publicat un comunicat a les xarxes socials en el que expliquen que es veuen obligats a suspendre la seva gira de comiat “El gran circ” i el Clownia Festival que havia de celebrar-se a finals de juny.

View this post on Instagram

ESTIMADES I ESTIMATS, desitgem que us trobeu en la millor de les condicions possibles. Vivim moments duríssims. Igual que ha passat amb la vida i el dia a dia de pràcticament tothom, la crisi del Covid-19 ha fet saltar pels aires tots els nostres plans. Portem més d’un any posant tota l’energia de les nostres vides en el projecte d’una gira tan especial com complexa. El govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos. La gira d'“El gran circ” hauria de començar les properes setmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal i com estava prevista. És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts són la nostra prioritat absoluta. Aprofitem aquestes paraules per enviar una gran abraçada confinada plena dels nostres millors desitjos. Com ja sabeu, “El gran circ” és una gira molt complexa, amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps. Estem treballant de valent per donar una resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què podem reconvertir la nostra gira. No és una tasca senzilla ja que no sabem quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. Tenim per davant un futur molt incert però estem totalment compromesos en programar nous concerts per acollir totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts. Us demanem comprensió i paciència. Esperem poder donar-vos totes aquestes notícies els propers dies! Per tancar aquest escrit amb una mica de llum, apunteu aquesta data: 19 de juny, 4rt disc de Txarango. Una abraçada des d’aquest país on sobren soldats i falten metges. Ara més que mai, amor infinit.

A post shared by Txarango (@txarango) on

El grup explica que buscaran noves dates on poder oferir els concerts que s’han hagut de cancel·lar i que animen a tothom que tingui la seva entrada a quedar-se-la ja que li servirà pel nou concert. Tot i així, en cas de que es vulgui, en els propers dies explicaran com aconseguir el reemborsament dels diners.

En el cas del Clownia Festival s’ajorna i es farà exactament com estava planejat, però el 2021.

Nou disc de Txarango el 19 de juny

El comunicat acaba amb bones notícies per tots els seus fans, ja que el grup desvetlla que el 19 de juny sortirà a la venta el seu quart i últim disc. Es coneixen pocs detalls d’aquest nou treball però el grup porta més d’un any sense fer concerts, això els hauria permès una dedicació plena en el procés creatiu de les cançons que formaran part d’aquest nou treball.

Després de 10 anys sobre es escenaris, els del Ripollès i Osona, han decidit posar fi a aquest projecte i ho anunciaven fa pocs mesos a les seves xarxes socials.

View this post on Instagram

Avui compartim tres notícies molt importants per nosaltres! ★ NOU DISC A LA PRIMAVERA ★ Després de més d’un any fora dels escenaris, acabem d’entrar a l’estudi per començar a gravar el que serà el 4rt disc de Txarango. El nou treball arribarà a la primavera i donarà pas a una gira molt especial! ★ EL GRAN CIRC, UNA GIRA ÚNICA ★ Acabem de posar a la venda les entrades de tota la gira que farem! Celebrarem 10 anys als escenaris recorrent el territori sota la carpa del nostre propi circ. Un somni fet realitat que ens acompanya des que va néixer Txarango. Aquesta gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, ens està permetent construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària. ★ EL FINAL DEL VIATGE ★ L’aventura que tenim per endavant, amb el nou disc i la nova gira, serà l’última etapa de Txarango. Sentim que després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge. Per nosaltres, acomiadar Txarango és una decisió important i ho volem fer de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni. Txarango ha estat el nostre projecte vital. Un camí intens, ple de reptes i aprenentatges. Ple de tot el que són plens els viatges. Avui, ple de gratitud. Ara que encara tenim per endavant tota una etapa sencera, hem sentit que era el millor moment per anunciar i compartir aquest final. Perquè els finals també s’han de celebrar! Perquè volem viure’l a prop vostre, amb tota la intensitat que mereix. Perquè l’agraïment que sentim és tant gran que ens quedarà més petita la gira que la paraula GRÀCIES. Comptem amb totes i tots vosaltres. Que ningú es quedi sense entrada! www.txarango.coop

A post shared by Txarango (@txarango) on

Notícia

12 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant