Txarango anuncia nou disc, gira i la dissolució del grup

Txarango anuncia nou disc, gira i la dissolució del grup

Ho han anunciat a les seves xarxes socials

Txarango, un dels grups més estimats i amb més èxit dels últims 10 anys a Catalunya, acaba d’anunciar la seva dissolució; això sí, abans prepara un nou disc i una gira per acomiadar-se com mana dels seus fans.

“Sentim que, després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge.”

 

View this post on Instagram

 

Avui compartim tres notícies molt importants per nosaltres! ★ NOU DISC A LA PRIMAVERA ★ Després de més d’un any fora dels escenaris, acabem d’entrar a l’estudi per començar a gravar el que serà el 4rt disc de Txarango. El nou treball arribarà a la primavera i donarà pas a una gira molt especial! ★ EL GRAN CIRC, UNA GIRA ÚNICA ★ Acabem de posar a la venda les entrades de tota la gira que farem! Celebrarem 10 anys als escenaris recorrent el territori sota la carpa del nostre propi circ. Un somni fet realitat que ens acompanya des que va néixer Txarango. Aquesta gira autogestionada, plena de sorpreses i companyes de viatge, ens està permetent construir un espai itinerant propi i transformador, basat en l’economia social i solidària. ★ EL FINAL DEL VIATGE ★ L’aventura que tenim per endavant, amb el nou disc i la nova gira, serà l’última etapa de Txarango. Sentim que després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l’energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge. Per nosaltres, acomiadar Txarango és una decisió important i ho volem fer de la millor manera que sabem, cantant i ballant per celebrar la vida compartida al costat de totes les persones que han fet possible aquest somni. Txarango ha estat el nostre projecte vital. Un camí intens, ple de reptes i aprenentatges. Ple de tot el que són plens els viatges. Avui, ple de gratitud. Ara que encara tenim per endavant tota una etapa sencera, hem sentit que era el millor moment per anunciar i compartir aquest final. Perquè els finals també s’han de celebrar! Perquè volem viure’l a prop vostre, amb tota la intensitat que mereix. Perquè l’agraïment que sentim és tant gran que ens quedarà més petita la gira que la paraula GRÀCIES. Comptem amb totes i tots vosaltres. Que ningú es quedi sense entrada! www.txarango.coop

A post shared by Txarango (@txarango) on

Nou disc de Txarango la primavera del 2020

El grup del Ripollès fa més d’un any que està fora dels escenaris. Això els ha permès entrar en el procés creatiu que requereix un nou disc. Ara entren a l’estudi per començar-lo a gravar. El que serà el seu quart disc arribarà a la primavera acompanyat d’una gran gira.

‘El gran circ’, la gira de Txarango

10 anys als escenaris no els poden celebrar tots els grups. Per això, Txarango ha preparat una gira única per tot el territori català. Es tracta d’una gira autogestionada, i els concerts es faran sota la seva pròpia carpa de circ.

El gran circ consta d’un espai a l’aire lliure amb música, exposicions, parades de menjar i beure, zones de relax, etc., que fan que aquest circ es converteixi en un festival ambulant.

La gira passarà, entre altres pobles i ciutats, per Vic, Calafell, Puigcerdà, Manacor, Amposta, Lleida, Terrassa, Girona o Manresa. De moment, a Barcelona només han anunciat parada al Festival Cruïlla.

Les entrades ja estan a la venda

S’han posat a la venda tres tipus d’entrada. La general, que és per veure el concert a peu d’escenari; la graderia, i les de menors de tres anys. Al recinte hi podran entrar menors de 16 anys, acompanyats del seu tutor legal. La carpa té un espai adequat per a persones amb mobilitat reduïda.

Ja es poden comprar les entrades a www.txarango.coop

Txarango anuncia nou disc, gira i la dissolució del grup

Notícia

16 Desembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant