Triquell anuncia el seu primer concert després d’Eufòria

Triquell anuncia el seu primer concert després d'Eufòria

Triquell presentarà el seu primer disc el 13 de maig a la Sala Apolo de Barcelona, en el marc del Guitar BCN

Triquell presentarà el seu primer disc en el marc del GuitarBCN a la Sala Apolo de Barcelona el pròxim 13 de maig. El carismàtic cantant de Sant Quirze del Vallès, entrarà aviat a l’estudi per a enregistrar-hi algunes de les moltes cançons que té preparades i que per la seva qualitat van convèncer l’equip del segell independent barceloní Halley Records, responsable de les carreres discogràfiques de formacions com Oques GrassesStay HomasSuuEls CatarresRoba EstesaMeritxell Neddermann o Lildami.

Amant de la música i la producció, Triquell ha destacat des del primer moment al talent show de TV3 Eufòria, on el públic l’ha pogut descobrir com un intèrpret versàtil i apassionat. Tant, que finalment ha resultat el segon concursant més votat. Després de quatre mesos submergit en la voràgine televisiva, el cantant entrarà per fi a l’estudi per exercir-hi una de les seves principals passions: la producció i la gravació de cançons.


Després de l’estiu, Triquell presentarà la seva primera cançó, que es mourà entre el pop i la música urbana, i que formarà part del seu esperadíssim àlbum de debut.

Triquell anuncia el seu primer concert després d'Eufòria

Notícia

18 Juliol 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant