Totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

Totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

Ahir, 17 de maig, es va celebrar a la Sala Apolo de Barcelona la segona edició dels Premis RAC105 amb gairebé 500 convidats i reunint gran part dels millors artistes del país entre guardonats, convidats i personalitats de la indústria musical i la cultura, a més a més dels oients de l’emissora.

Durant la gala, presentada per Ernest Codina i Marc Sarrats, vam gaudir de diferents actuacions. 

Els Catarres – ‘Animals’

La primera actuació de la nit la van fer Els Catarres, que van interpretar Animals. Després d’un temps de silenci, han tornat amb un disc nou que està sonant per tot arreu, titulat Diamants.

Suu – ‘Nota de voz’

Suu, amb la seva veu dolça, ens va cantar Nota de voz, una de les produccions del seu nou treball.

Ginestà – ‘Somni’

Els germans Serrasolsas van ser els següents a passar per l’escenari de la Sala Apolo. Amb una sonoritat sofisticada i unes lletres dolces i sinceres, Ginestà s’està convertint en un dels grups del moment.

Sopa de Cabra – ‘L’Empordà’

Sopa de Cabra va emocionar amb un dels seus himnes més celebrats, L’Empordà. Més de 30 anys els avalen amb cançons que s’han convertit en himnes per a diferents generacions.

Julieta – ‘Algun dia’

Són pocs els que encara no coneixen Julieta i la seva proposta musical fresca i despreocupada. Va pujar a l’escenari dels Premis RAC105 per cantar Algun dia.

Oques Grasses – ‘De Bonesh’

Per acabar la gala, vam comptar amb l’actuació d’Oques Grasses. Els d’Osona s’han convertit en una de les bandes catalanes més importants del moment i una de les poques actuacions que faran aquest any és la que vam gaudir als Premis RAC105.

RAC105, compromesos amb la música, juntament amb Estrella DammEurofitnessFibracatCellers MasetMontse Interiors, L’illa Diagonal, Robin Socks by Robin Hat Frit Ravich, la Generalitat de Catalunya i KIA AR Motors, vehicle oficial dels premis.

Totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

Notícia

18 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant