Tot i estar retirat, Ed Sheeran ha facturat aquesta enorme xifra durant el 2020

Fa pocs dies el cantant va publicar una cançó nova titulada ‘Afterglow’

El britànic Ed Sheeran va decidir a finals del 2019 que necessitava temps per dedicar a la família i fer de pare, i per això es va retirar de la música de manera temporal. Ja ha passat un any des que l’artista va prendre aquesta decisió i, tot i que ha estat apartat totalment de la música i la vida pública, no ha parat de facturar.

Segons ha publicat el diari britànic The Sun, la companyia promotora de les seves gires, que pertany totalment a Ed Sheeran, ha facturat un total de 70 milions de lliures (gairebé 80 milions d’euros) durant el temps que ha estat retirat. S’ha de dir que d’aquesta quantitat Sheeran hauria rebut uns 40 milions d’euros en beneficis nets, una xifra que no està gens malament tenint en compte que no ha aparegut ni un sol dia a la vida publica i no ha fet cap llançament durant tot aquest temps.

De tota manera, la inquietud de l’artista sembla que està intacta i les ganes de continuar creant cançons segueixen actives, ja que fa pocs dies que va publicar una cançó inèdita titulada Afterglow.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Tot i així, en el text que acompanya la cançó ha deixat molt clar que no és un retorn a la música, sinó un simple regal que ha volgut fer als fans.

“Hola a tots. Afterglow és una cançó composta l’any passat i he volgut publicar-la per a vosaltres. No és el primer senzill del meu proper àlbum, és simplement una cançó que m’encanta, i espero que també us encanti. Gaudiu-ne! Desitjo que tingueu un descans segur i festiu aquests dies i un bon any nou. Ara torno a la terra del papa. Ciao”.

De fet, amb aquests ingressos és normal que no tingui cap mena de pressa per tornar al món de la música.

 

Notícia

4 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant