Tot el que sabem (fins ara) sobre la pel·lícula basada en Eurovisió que s’estrenarà a Netflix

Mica en mica es van coneixent més detalls sobre la pel·lícula Eurovisión: La historia de Fire Saga, que s’estrenarà a Netflix el 26 de juny.

Dirigida per David Dobkin i protagonitzada per Will Ferrel i Rachel McAdams, narra la història i les aventures de dos músics islandesos (Lars i Sigrit) que tenen l’oportunitat de representar al seu país al Festival d’Eurovisió. Al film també es podran veure altres cares conegudes com Pierce Brosnan, que fa de pare de Lars, Dan Stevens, en el paper del representant rus o Demi Lovato, que interpreta una artista molt coneguda.

L’equip de rodatge de la pel·lícula va aprofitar l’any passat la celebració del certamen a Tel Aviv per filmar algunes escenes que ajudaran a recrear l’esdeveniment d’una manera més fidel a la realitat, amb imatges del públic, de l’organització, etc.

Com a avançament de la pel·lícula i a mode de tràiler, la plataforma ha presentat el vídeo de la cançó que els protagonistes defensen al certamen, un tema anomenat Volcano Man, que forma part de la banda sonora juntament amb les cançons originals de la pel·lícula, interpretades per Wil Ferrell i altres membres del repartiment, així com In the Mirror, que canta Demi Lovato.

 

Notícia

18 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant