Tot el que sabem de ‘Don’t look up’, la pel·lícula en què apareix Ariana Grande i protagonitzen Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio

Ariana Grande va començar a ser coneguda a tot el món per interpretar el personatge de Cat Valentine a la sèrie de televisió de Nickelodeon Victorious, però després de començar la seva carrera com a cantant ha fet poques coses d’actriu.

Ara sembla que Grande vol reprendre la seva carrera i ho farà acompanyada de Jennifer Lawrence i Leonardo DiCaprio, entre d’altres, en una pel·lícula titulada Don’t look up, la propera comèdia de sàtira política de Netflix.

Don’t look up explica la història de dos astrònoms de baix nivell, que han de fer una gira mundial per advertir la humanitat que un cometa s’aproxima i destruirà la Terra en sis mesos.

La pel·lícula ja s’ha començat a gravar, i tot i que no s’ha confirmat que Ariana Grande ja hagi fet alguna escena, ja sabem el nom del personatge: Riley Bina.

El reartiment el completen Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Kid Cudi, Matthew Perry i Tomer Sisley.

El film serà el segon projecte de la cantant a Netflix després d’estrenar el seu documental Ariana Grande: Excuse me, I love you.

Encara no s’ha publicat la data d’estrena de la pel·lícula dirigida per Adam McKay, però s’ha anunciat per a aquest 2021.

Ariana Grande va publicar el seu nou treball, Positions, a l’octubre de l’any passat i va ser molt ben rebut pels fans i s’ha posicionat a dalt de tot de les llistes internacionals. Fa pocs dies també va compartir un remix d’una de les cançons d’aquest disc, 34+35 al costat de Doja Cat i Megan Thee Stallion.

Notícia

19 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant