Tornen tots els membres de One Direction!

Però tornen per separat

Des de la seva dissolució l’any 2016, hi ha rumors que els cinc membres de la boy band més important dels últims anys, després dels Back Street Boys (i dels Manel), estan a punt de tornar.

Fa pocs dies Simon Cowell, el jurat de Factor X que va inventar la banda durant la sèptima edició del concurs al Regne Unit, va declarar que ell preveu una tornada de One Direction.

 

A la pregunta de si creu que tornaran, diu: “El meu instint diu que sí. Vull dir, a tots els està anant molt bé en solitari, però van tenir molts èxits i podrien fer una gira amb One Direction”

Els rumors de la tornada no s’han confirmat mai, però el que sí que és veritat és que en solitari els està anant molt bé, de fet, tots estan treballant en nous llançaments.

LIAM PAYNE (LP1)

Un dels primers a confirmar la data del llançament del seu nou i disc de debut en solitari ha estat Liam Payne.

El nou treball es dirà ‘LP1’ i sortirà el 6 de desembre.

HARRY STYLES  

Un altre membre dels One Direction que ja té data de tornada es Harry Styles, tot i que encara no sabem el nom del nou disc, ja podem escoltar tres de les cançons del nou àlbum que surt el 13 de desembre.

Justament aquest dissabte, 16 de novembre, va estrenar Watermelon sugar.

LOUIS TOMLINSON

També s’ha anunciat la tornada de Louis Tomlinson i en aquest cas ja tenim el nom de l’àlbum confirmat. Serà el 31 de gener del 2020 i es dirà Walls.

De fet, ho va anunciar al seu Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Buzzing to finally say that my debut album Walls will be out 31st January 2020! Link in bio.

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on

NIALL HORAN

Niall Horan ha anunciat que el nou disc serà a principis del 2020, però no ha dit ni la data exacta del llançament ni el nom del disc, el que sí que ha fet ha estat llançar el primer single Nice to meet ya,

ZAYN

Pel que fa a Zayn, no tenim confirmat que tregui un disc, però està col·laborant amb diferents artistes, l’hem sentit fa poc acompanyat de Zhavia Ward a la banda sonora de la pel·lícula Aladdin i actualment el podem escoltar amb el seu nou single col·laborant amb R3hab i Jungleboi.

 

 

 

Notícia

18 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant