Torna la Mercè de RAC105 amb un cartell de luxe

Torna la Mercè de RAC105 amb un cartell de luxe

Torna un dels esdeveniments importants a la ciutat de Barcelona: la Mercè de RAC105. El diumenge 25 de setembre, a les 20h, tornarem a posar de cap per avall l’avinguda Maria Cristina amb els concerts d’alguns dels grups més potents del panorama català. 

Stay Homas

Es van donar a conèixer durant el confinament a les xarxes socials. Amb les seves cançons festives i positives es van posar el públic a la butxaca i ara ja són uns dels noms més importants del moment amb fans a tot el món. A més, serà un dels últims concerts de l’any de la banda a Barcelona.

Buhos

Els de Calafell porten una trajectòria impecable, amb cançons que s’han convertit en autèntics himnes de la música al nostre país. El seu directe és explosiu i són capaços de fer que el públic s’entregui i canti totes les seves cançons a ple pulmó. El dia de la Mercè de RAC105 també serà una de les últimes oportunitats de veure’ls en concert a Barcelona.

Ginestà

Els germans Serrasolsas estan de moda. Després de presentar els seus dos primers treballs van publicar L’Eva i la Jana, cançó que es va fer molt popular a les xarxes i que van decidir incloure en un tercer disc titulat Suposo que l’amor és això, disc que ha tingut un gran èxit.

Habla de mi en presente

Una fusió d’estils que crea una explosió de bona música. Així definiríem el grup format a Berlín que ha guanyat diferents premis, entre els quals, el de grup revelació als Premis RAC105 d’aquest any.

Clima

Clima és el projecte musical de quatre empordanesos que després de quinze anys coincidint als escenaris, han decidit tirar endavant una aposta que barreja el funk, el mestissatge i l’electrònica. Amb lletres sinceres que parlen d’històries viscudes i somiades, connecten ràpidament amb el públic.

Ja ho saps, el 25 de setembre, a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, no et perdis una nova edició de la Mercè de RAC105.

Torna la Mercè de RAC105 amb un cartell de luxe

Notícia

26 Juliol 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant