Torna la Mercè de RAC105 amb Porto Bello, Suu, La Fúmiga i, com a artista convidada, Samantha

Torna la Mercè de RAC105 amb Porto Bello, Suu, La Fúmiga i, com a artista convidada, Samantha

L’any passat no va poder ser per culpa de la pandèmia, però aquest any tornem amb molta força

El diumenge 26 de setembre, a les 18.30 h, torna la Mercè de RAC105 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, amb les actuacions de Porto Bello, Suu i La Fúmiga, que venen acompanyats de Samantha com a artista convidada.

Porto Bello

La carrera dels Porto Bello continua a l’alça amb la publicació de l’àlbum La llei universal. Després d’un concert de presentació amb les entrades exhaurides i d’un estiu ple d’actuacions arreu de Catalunya, s’encarregaran d’obrir la tarda de la Mercè amb la seva mescla de música purament electrònica amb el pop més actual.

Suu

Ventura de Suu ha estat un dels àlbums més reproduïts dels últims mesos gràcies a cançons com Eres un temazo o Tant de bo (Premi RAC105 a la cançó que més ha sonat l’últim any a l’emissora). 

El tàndem amb el productor Carlos Sadness ha donat tan bons resultats que tots dos comparteixen a duet Barcelona tropical, una de les cançons més importants de l’actualitat.

La Fúmiga (amb Samantha com artista convidada)

L’escena musical valenciana mira cada cop més cap a Catalunya i La Fúmiga en són un exemple clar. Després de mesos sonant amb Havia de passar, al maig van publicar Ja no fa mal a duet amb Samantha, i han aconseguit xifres de rècord: 100.000 reproduccions a YouTube en només tres dies i més de 200.000 en una setmana.

Samantha Gilabert els acompanyarà a l’escenari per interpretar plegats el que ha estat un dels himnes de l’estiu. Després del seu pas per l’última edició d’OT, la valenciana és una de les artistes amb més seguiment a xarxes socials i la seva projecció com a artista no para de créixer.

Les invitacions estaran disponibles a partir del 15 de setembre a barcelona.cat/lamerce amb aforament limitat i mascareta obligatòria.

Torna la Mercè de RAC105 amb Porto Bello, Suu, La Fúmiga i, com a artista convidada, Samantha

Notícia

6 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant