Torna el #SantJordiRAC105 en directe des de la FNAC El Triangle

Torna el #SantJordiRAC105 en directe des de la FNAC El Triangle

El 23 d’abril tornarem a viure el Sant Jordi des de la FNAC El Triangle amb una marató radiofònica amb totes les veus de RAC105.

Un any sense viure el Sant Jordi, i se’ns ha fet etern. Però aquest any tornem a sortir dels estudis de RAC105 per celebrar-lo amb la FNAC. Aquesta vegada, en comptes de ser al carrer, viurem la diada des de l’interior d’el Centre Comercial El Triangle.

La marató radiofònica començarà a les 9.30 h amb l’equip de La primera hora, capitanejat per Quim Morales i format per tot l’equip: Jordi Ramoneda, Laia Florez, Xavier Pérez-Esquerdo, Marc Bala i Joan Ferrús. Només acabar donarem pas a la teva música amb les veus de l’Albert Buscarons (d’11 a 14 h), la Montse Vidal (de 14 a 17 h) i l’Arnau Molet (de 17 a 21 h), que a les nou del vespre posarà punt final a més d’onze hores de ràdio.

No només hi haurà la música de RAC105; també les millors recomanacions literàries, gràcies als experts de FNAC. Parlarem amb els escriptors i escriptores del moment per saber de primera mà com estan vivint el fet de tornar a signar llibres al carrer per Sant Jordi. A més, tindrem regals, llibres i moltes roses per poder repartir als oients a través de les xarxes socials.

A partir de les 17 h, estigueu molt atents a l’antena de RAC105, que  anunciarem una gran sorpresa per a tots els oients i amants de la música.

Torna el #SantJordiRAC105 en directe des de la FNAC El Triangle

Notícia

15 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant