Tom Parker, de The Wanted, té un tumor cerebral inoperable

Ho ha anunciat el mateix artista a les xarxes socials

Tom Parker, un dels components de la banda britànica The Wanted, de 32 anys, ha anunciat a les xarxes socials que té un tumor celebrar inoperable.

View this post on Instagram

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

A la foto s’hi pot veure la seva dona i la seva filla de 15 mesos. El text diu: “Ei, nois, ja sabeu que fa unes setmanes que tots dos estem callats a les xarxes socials, i ha arribat el moment d’explicar per què. No hi ha manera fàcil de dir això, però lamentablement m’han diagnosticat un tumor cerebral i ja estic en tractament. Hem decidit, després de pensar-hi molt, que, en lloc d’amagar-nos i mantenir-ho en secret, ho faríem públic en una entrevista en què podrem exposar-ne tots els detalls i deixar que tots sapigueu els fets a la nostra manera”.

I afegeix: “Estem tots absolutament devastats, però lluitarem fins al final. No volem que us poseu tristos, només volem amor i positivitat, i junts crearem consciència sobre aquesta terrible malaltia. Buscarem totes les opcions de tractament disponibles. Serà una batalla dura, però amb l’amor i el suport de tots guanyarem. Tom i Kelsey”.

Després d’aquesta notícia tan tràgica, molts fans han enviat el seu suport a l’artista amb missatges optimistes.

L’entrevista que anunciava a la publicació ha estat a la revista Ok!.

L’artista hi ha donat els detalls de la malaltia. Es tracta d’un glioblastoma en un grau quatre, un tipus de càncer agressiu que es genera al cervell o a la medul·la espinal. També ha explicat que està rebent sessions de quimioteràpia i de radioteràpia.

Tom i la seva dona Kelsey van anunciar fa pocs dies que esperaven el seu segon fill.

View this post on Instagram

I mean, how glowing does my wife look 👀😍 @being_kelsey

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

La popularitat de Tom Parker va créixer amb The Wanted, una de les boy bands més populars de la dècada del 2010. Algunes de les seves cançons més conegudes són Glad you came o Chasing the Sun.

Notícia

13 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant