The Tyets, 31 FAM i Lal’Ba estrenaran el seu nou treball al Festival Strenes de Girona

The Tyets, 31 FAM i Lal'Ba estrenaran el seu nou treball al Festival Strenes de Girona

El Festival Strenes de Girona continua sumant les estrenes dels nous discos dels principals referents de la música catalana actual, amb RAC105 com a emissora oficial. És per aquest motiu que no es podia perdre tres de les estrenes discogràfiques de la música urbana més esperades de la temporada.

Per un costat, el sextet de Sabadell 31 FAM presentaran el seu tercer disc el dia 14 d’abril a la Sala Mirona. Per altre, el duet de Mataró, The Tyets, estrenaran les cançons del seu segon disc el 21 d’abril, també a La Mirona. S’acompanyaran de Lal’ba, una de les bandes revelació de la temporada gràcies a la seva mescla de música urban i pop. El trio d’Olesa de Montserrat hi presentaran el seu primer disc.

The Tyets, el jove duet també conegut com “Els Tiets”, venen de la capital del Maresme, Mataró. La seva particular proposta sonora tropical, fresca i desenfadada, combinada amb un directe amb banda molt potent, els ha servit per fer-se un lloc entre els nous grups indispensables de la música catalana. Fins a la data han publicat El Pipeig (2020). No obstant això, no han parat de publicar col·laboracions sonades amb artistes sorprenents i diversos com Ferran Palau, Los Manolos, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra o La Fúmiga. Tot, des del seu estudi mataroní, La Kate Studios. El pròxim mes de març, Oriol de Ramon “Derra” i Xavier Coca “Jotes” publicaran el seu segon disc, del que ja han avançat “De l’1 al què”, “Coco” amb Flashy Ice Cream i “Bailoteo

Lal’Ba és un trio d’Olesa de Montserrat que s’ha convertit en una de les bandes revelació de la temporada. Les seves cançons, a cavall entre l’estil urbà i el pop electrònic, compten amb unes lletres que connecten a l’instant amb el seu públic. Lal’Ba ja han estat capaços de seduir per col·laborar en les seves cançons a artistes com Adrià Salas (La Pegatina), les Maluks (una de les bandes femenines més populars del País Valencià) o a l’Ariox (una de les cantautores emergents que rep més elogis). El seu esperat primer disc es publicarà al primer trimestre de 2023, tot i que ja n’han avançat “Abella reina”, una cançó que parla de l’empoderament femení i de les desigualtats de gènere.

31 FAM és un grup de Sabadell format per sis membres, Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA y Bandam. La seva música és un còctel de trap, dancehall, funk i R&B i lletres cantades en català, castellà i anglès. Van debutar discogràficament l’any 2019 amb el disc Tretze on hi ha “Valentina”, que ja supera els dotze milions de reproduccions. Un any més tard van publicar el seu segon disc, Valhalla Vol.1, i al 2021, va veure la llum Jetlag, que comptava amb col·laboracions de Teuma Thug i Lildami. A principis de 2023, 31 FAM publicaran el seu tercer disc, del que ja han avançat les cançons “Wan Tun”, un reggaeton potentíssim, i el trap amb sonoritats electròniques, “X2 Real”.

The Tyets, 31 FAM i Lal'Ba estrenaran el seu nou treball al Festival Strenes de Girona

Notícia

21 Novembre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant