Tenim totes les dades del retorn imminent d’Adele

Tenim totes les dades del retorn imminent d’Adele

Adele s’ha guanyat la fama amb cançons que han estat grans èxits, però fa un temps que està desapareguda, si més no, pel que fa a la producció musical. L’últim treball que va publicar va ser el 2015, per tant, fa sis anys que no treu música nova. Durant tot aquest temps hi ha hagut molts rumors del seu retorn que no s’han complert, però ara sembla que la cosa va de veritat. 

Proper disc d’Adele, al novembre

Segons fonts de la indústria la cantant està a punt per tornar, i serà molt més aviat del que ens pensem. Aquestes fonts indiquen que el quart disc d’Adele es llançarà el 5 de novembre, però no haurem d’esperar tant per escoltar música nova, ja que el primer single arribaria el 8 d’octubre.

Adele vs. Abba

Els diaris britànics Mirror i The Sun han explicat que s’espera que el disc d’Adele es publiqui el mateix dia que el d’Abba, que després de 40 anys han tornat a l’escena musical amb un treball nou.

Segons diu la font d’aquests mitjans “les discogràfiques planifiquen amb molta cura les dates de publicació i parlen entre elles per evitar que grans artistes publiquin el mateix dia, però els nous àlbums d’Abba i Adele han estat tan amagats que aquestes converses no han passat”. I ha afegit que “no és fàcil moure les dates de llançament, ja que hi ha aparicions de televisió, estrenes individuals i campanyes importants”.

Quins musics col·laboraran al nou disc?

És un dels retorns més esperats al món de la música i Adele ho sap, per això s’ha ajuntat amb grans musics, entre els quals destaquen John Legend,  que ja ha col·laborat amb grans artistes i que a més té una carrera en solitari de grans èxits com All of me; Matt Chamberlain, músic que ha col·laborat amb gent com Elton John, Eric Clapton, David Bowie i Fiona Apple, entre d’altres; Raphael Saadiq, ha treballat amb gent com Stevie Wonder i Whitney Houston; Ryan Tedder, que ha estat al darrere de grans èxits de Beyoncé i U2, i finalment Rick Nowels, escriptor i productor musical que ha treballat amb gent com Dua Lipa, Lana del Rey i Madonna, entre d’altres.

Concert de presentació: ‘Adele: Live from Las Vegas’, el 10 de desembre

Alguns fans s’han adonat que dins la programació de la televisió nord-americana AMC hi apareixia un concert d’Adele, titulat Adele: Live form Las Vegas, i a la descripció hi posava que la cantant tocaria música nova. Aquest esdeveniment ha desaparegut, però ja han pogut fer captures de pantalla que ho demostren.

Haurem d’esperar per veure si totes aquestes informacions es confirmen, però tot fa pensar que serà així i que viurem un duel entre dos grans de la música, Adele i Abba.

Tenim totes les dades del retorn imminent d’Adele

Notícia

13 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant