Taylor Swift sorprèn amb ‘Mr. Perfectly Fine (From the vault)’ dos dies abans de publicar l’àlbum ‘Fearless (Taylor’s version)

Taylor Swift ha publicat aquest dimecres una cançó nova per sorpresa. Es tracta de Mr. Perfectly Fine (From the valut), una cançó que, segons ha explicat la mateixa artista, va escriure el 2008 però que no havia publicat.

Aquesta cançó també apareixerà a la nova versió de Fearless, el segon àlbum de Swift. La cantant va perdre els drets de l’àlbum i després d’un llarg procés judicial l’ha pogut tornar a gravar.

Swift ha explicat en més d’una ocasió que no li permetien cantar o tornar a gravar les cançons dels discs que van des del 2006 fins al 2017. Finalment, l’artista ha guanyat la batalla legal i divendres, 9 d’abril, publicarà Fearless (Taylor’s version).

Ja sabem quina és la llista de temes que formen el disc i s’hi inclouen sis cançons inèdites, o com en diu ella: “From the vault”.

Fa pocs dies Swift va publicar una de les cançons més importants del disc, i de la seva trajectòria com a cantant, Love story. El tema es va estrenar al febrer a YouTube i té gairebé 20 milions de reproduccions.

Notícia

8 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant