‘Tant de bo’ de Suu és la cançó catalana més radiada del 2020

‘Tant de bo’ de Suu és la cançó catalana més radiada del 2020

L’Associació de productors i editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya (APECAT) ha publicat la llista ‘Top 30’ de cançons catalanes més radiades del 2020 i gran part d’elles han sonat a RAC105.

A la primera posició hi trobem la Suu amb ‘Tant de bo’, una de les cançons que forma part del seu últim treball Ventura.

La segueixen ‘De veritat’ de Blaumut; ‘Eso que tú me das’, de Jarabe de Palo; ‘Me vale’, de Miki Núñez; ‘A la deriva’, de Txarango; ‘La Petita Rambla del Poble Sec’, de Cesk Freixas, feat. Txarango; ‘Escriurem’, de Miki Núñez; ‘Eres un temazo’, de Suu; ‘El meu cos’, d’Els Amics de les Arts, i ‘Que tremolin els arbres’ de la Beth.

L’Associació també ha fet publica la llista de cançons de producció catalana més radiades aquest mes de març i està encapçalada per la nova cançó de Marcel i Júlia titulada Millor amb tu.

És la primera cançó del segon disc d’aquest duet que posa sobre la taula l’emergència climàtica i la necessitat urgent d’actuar per deixar de malmetre el planeta. Fa pocs dies els vam poder entrevistar a RAC105.

La llista la segueixen les cançons ‘Què serà de les nostres vides’, de Miquel Abras; ‘No m’ho esperava’, de Miki Núñez, i ‘Que tremolin els arbres’, de Beth Rodergas.

‘Tant de bo’ de Suu és la cançó catalana més radiada del 2020

Notícia

30 Març 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant