Suu torna amb un nou disc produït per Carlos Sadness

El segon disc, com el primer, estarà sota el segell barceloní Halley Records

El reconegut cantant, compositor i il·lustrador Carlos Sadness serà el productor del
nou disc de la cantautora barcelonina SUU.

Segons ha explicat ella mateixa, el seu esperat segon àlbum serà més íntim i madur que l’anterior, reflex de la nova etapa vital
més adulta des del punt de vista personal, professional i artístic.

El nou disc veurà la llum al mes de gener, però per fer més dolça l’espera, la cantant ha preparat dos avançaments que seran una bona mostra de la qualitat i la solidesa d’aquest nou moment musical i vital.

En els darrers mesos, SUU havia manifestat públicament, especialment a través de les xarxes socials –on acumula desenes de milers de seguidors–, les ganes de publicar un nou disc que recollís les cançons que ha anat fent fins al moment. I l’acompanyant d’aquesta nova aventura no podria ser millor. La cantant ha comptat amb Carlos Sadness com a productor del seu nou disc, qui ha deixat una empremta del seu estil inconfusible.

Les primeres dates de presentació del nou àlbum ja s’han donat a conèixer. La primera parada serà a Madrid el 17 d’abril (Sala Nazca), passant per València el 24 d’abril (Ram Club) i l’endemà, 25 d’abril per Barcelona (Sala Barts).

A l’igual que en el primer àlbum de la SUU, Natural (2018), serà el segell barceloní Halley Records qui publicarà aquest segon treball.

Notícia

28 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant