Stay Homas publiquen ‘Desconfination’ i anuncien gira internacional

Stay Homas han publicat aquest divendres el seu esperat mixtape anomenat Desconfination, que recull les cinc cançons més votades pel seu públic. Els temes escollits han estat In the end, The Bright side, amb Oques Grasses, Gotta be patient, Estamos mal, amb El kanka i Volveré a empezar, amb Nil Moliner.

Es tracta d’una bona oportunitat de sentir la música de Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet amb tots els recursos sonors que ofereix un estudi de gravació al seu abast, així com d’intuir com sonarà el seu primer disc, la publicació del qual està prevista pels propers mesos.

A més, el grup ha sorprès els seus seguidors amb l’anunci d’una extensa gira internacional que començarà el 3 d’abril de 2021 a Barcelona i que durant tres mesos els portarà a recórrer els escenaris de les principals ciutats espanyoles, així com de capitals europees com Londres, París, Brussel·les o Milà. Però el grup també actuarà a l’altre costat de l’Atlàntic, visitant Argentina, Xile, Colòmbia, Uruguai o Mèxic.

El de Stay Homas ha estat un fenomen sense precedents, fent-se virals gràcies als seus vídeos penjats a les xarxes socials enregistrats des de la seva ja mítica terrassa, gràcies als quals han aconseguit més de 400K seguidors a Instagram, 93K suscriptors i 14 milions de reproduccions a Youtube, així com més d’un milió a Spotify.
A més, han rebut el reconeixement i la implicació d’artistes com Michael Bublé, Pablo Alboran, Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz o Rubén Blades.

Aquí podeu consultar el cartell oficial de la seva gira:º

 

Notícia

3 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant