Els Stay Homas publicaran el seu primer disc a la tardor

Un dels fenomens musicals del confinament, la banda Stay Homas, va anunciar ahir al seu compte d’Instagram que publicarà el seu primer disc a la tardor. El segell Sony Music, que ja ha editat el seu primer senzill oficial, Stay homa, masteritzat des de l’estudi casolà del grup, també serà el responsable de publicar el disc.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

🧨NEWS🧨 (CAT/ESP/ENG) ⠀ ⠀ ⠀ 💥Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que la propera tardor publicarem el nostre primer àlbum! 💥Aquests dies hem disfrutat molt fent cançons i experimentant en aquest laboratori obert en el qual s’ha convertit la terrassa, i tenim moltes ganes de trencar amb totes les limitacions que hem tingut aquí i tancar-nos a un estudi a preparar un àlbum. Queda per definir què hi haurà al disc: Cançons noves? Ja publicades des de la terrassa? De tot? Però el que sí que posarem es tot el nostre amor i segurament “algo de cubo”😊. Seguirem creant cançons per aquí, tantes com ens permeti aquesta nova etapa! En tot cas, seguiu atentxs que aviat hi haurà més sorpreses! Gràcies per ser-hi, homies! 🙏🏼🌞 ⠀ _________________ ⠀ ⠀ ⠀ 💥Nos hace mucha ilusión anunciar que el próximo otoño publicaremos nuestro primer álbum! 💥Estos días hemos disfrutado mucho haciendo canciones y experimentando en éste laboratorio abierto en el que se ha convertido la terraza, y tenemos muchas ganas de romper con todas las limitaciones que hemos tenido aquí y encerrarnos en un estudio a preparar un álbum. Queda por definir que habrá en el disco: ¿Canciones nuevas? ¿Ya publicadas des de la terraza? ¿De todo? Pero lo que si que pondremos es todo nuestro amor y seguramente “algo de cubo” 😊. Seguiremos creando canciones por aquí, tantas como nos permita ésta nueva etapa! Gracias por estar ahí, homies!🙏🏼🌞 ⠀ __________________ ⠀ ⠀ ⠀ 💥We’re very pleased to announce that this fall we will release our first album. 💥These days we’ve had lots of fun making songs in this open laboratory, which is what our terrace is, and we can’t wait to break all the limitations we’ve had here and lock ourselves in a studio to record an album. We’re still to define what will there be in the album: New songs? Songs already published from our terrace? Both? But what we are positively going to put in it is all our loving and a little bit of bucket😊. We will continue to create songs here, as many as this new phase allows us to! In any case, stay tuned ‘cause there will soon be more surprises! Thanks for being there, homies!🌞

Una publicación compartida de STAY HOMAS (@stay.homas) el

 Haurem d’esperar una mica per conéixer la data de sortida i per saber si el disc inclourà noves cançons al marge de les 27 que el trio format per Klaus, Guillem i Rai han fet en els darrers dos mesos de confinament. Des que van començar a penjar els vídeos enregistrats des de la terrassa del pis que comparteixen a l’Eixample de Barcelona, els seus seguidors no han fet més que créixer. Molts artistes, tant de casa nostra com d’internacionals, han col·laborat en les seves cançons. Entre els últims convidats trobem Michael Bublé o Pablo Alborán, amb qui comparteixen l’últim tema, Another love song.

Si les condicions sanitàries ho permeten, el grup té previst fer una gira de presentació del disc. De fet, fa uns dies anunciaven que les entrades per veure’ls el 31 de juliol a la Sala Apolo de Barcelona es van esgotar en tan sols quinze minuts, fita que cap artista de l’estat espanyol ha aconseguit abans.

 

 

 

Notícia

11 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant