Sorpresa: Tenim nou Superman

Michael B. Jordan és el canditat per assumir el paper que deixa Henry Cavill

Després que no acabés de ser el Superman que tots els fans esperaven, sembla que Henry Cavill deixarà el paper. Tres pel·lícules, ha fet: L’home d’acerBatman contra Superman i La Lliga de la Justícia, i tot apunta que no renovarà per a la segona part de L’home d’acer.

Michael B. Jordan seria l’home escollit per ser el nou Superman, amb una novetat: seria el primer Superman negre a la història del cinema. Això només ha passat als còmics en la versió de la Terra 23.

Res és segur, perquè fa pocs dies Henry Cavill va reivindicar el seu paper de Superman tot i que a la productora ja han anunciat que no tenen cap projecte pensat per a Clark Kent fins al 2023.

L’univers cinematogràfic de DC no ha estat l’èxit que esperava Warner; de fet, ara mateix estan tenint més èxit amb pel·lícules independents sense connexió amb les altres que quan volien donar un sentit a tot. AquamanShazam i ara Joker han estat èxits a la taquilla. Tindrà el mateix efecte un nou Superman?

I no és el primer canvi d’aquest any: fa mesos que sabem que Ben Affleck deixarà de ser Batman i que Robert Pattinson serà el nou heroi de Gotham.

 

Notícia

27 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant