Sia comparteix un avançament de la seva pel•lícula ‘Music’

Sia ha compartit el tràiler de la nova pel·lícula, escrita i dirigia per ella mateixa i protagonitzada per Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Zigler. El film s’estrenarà a principis del 2021.

Es tracta d’una pel·lícula musical i drama en què la Zu, interpretada per Kate Hudson, d’esperit lliure i allunyada de la seva família que trafica amb drogues, es converteix en la persona encarregada de la Music, la seva germana autista, interpretada per Middie Zigler, després que la seva àvia mori. La Zu lluita amb aquesta nova responsabilitat, però rep ajuda d’un veí, encarnat per Leslie Odom Jr.

Sia ha compost les deu cançons que formen la banda sonora del film. Una d’elles ja la va publicar el 20 de maig; es titula Together.

És la primera pel·lícula que dirigeix l’australiana, però després de crear el videoclip de Chandelier l’any 2014 es va adonar que podia fer alguna cosa més gran. Després de contactar amb Dallas Clayton, escriptor de llibres per a nens, es va posar a treballar.

Notícia

19 Novembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant