Sia comparteix el segon tràiler de la seva pel·lícula ‘Music’

Sia ha compartit el segon tràiler de la nova pel·lícula, escrita i dirigia per ella mateixa i protagonitzada per Kate Hudson, Leslie Odom Jr. i Maddie Zigler. El film s’estrenarà el 10 de febrer als cinemes Imax durant una sola nit i el dia 12 es podrà veure a les plataformes de vídeo sota demanda.

Es tracta d’una pel·lícula musical i drama en què la Zu, interpretada per Kate Hudson, d’esperit lliure i allunyada de la seva família que trafica amb drogues, es converteix en la persona encarregada de la Music, la seva germana autista, interpretada per Middie Zigler, després que la seva àvia mori. La Zu lluita amb aquesta nova responsabilitat, però rep ajuda d’un veí, encarnat per Leslie Odom Jr.

Sia ha compost les deu cançons que formen la banda sonora del film. Aquest dimecres va fer el segon avançament, una cançó que es diu Hey Boy acompanyada de l’artista nigerià Burna Boy.

La primera la va publicar el 20 de maig; es titula Together.

És la primera pel·lícula que dirigeix l’australiana, però després de crear el videoclip de Chandelier l’any 2014 es va adonar que podia fer alguna cosa més gran. Després de contactar amb Dallas Clayton, escriptor de llibres per a nens, es va posar a treballar.

Notícia

15 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant