Sia abandona Twitter per les crítiques rebudes, el mateix dia que estrena una cançó amb David Guetta

L’australiana Sia ens ha deixat a tots amb la boca oberta quan avui ha compartit un tuit en què deia “Ho sento” i, minuts després, desactivava el compte de Twitter.

Els últims mesos Sia ha estat treballant en la seva primera pel·lícula, Music, que s’ha d’estrenar el 12 de febrer als EUA.

Es tracta d’un film que parla d’una jove amb autisme i que ja li ha valgut dues nominacions als Globus d’Or. Tot i aquest èxit, el fet que tracti el tema de l’autisme ha generat tota classe de crítiques.

Molts seguidors no han entès que la cantant hagi triat Maddie Ziegler, la ballarina que forma part d’un dels seus videoclips més celebrats, Chandelier, per fer el paper principal; li recriminen que no hagi apostat per una actriu que es trobi dins de l’espectre autista.

Les crítiques li han plogut a través de les xarxes socials de tal manera que ha decidit abandonar Twitter

Fa uns dies, la dissenyadora britànica Hannah Marshall va fer una petició en línia perquè es cancel·lés la pel·lícula, que ja té més de 18.000 firmes.

“És extremadament ofensiu per a mi i altres persones amb autisme. Sia no ha mostrat ni una mica de remordiment per la seva imprecisa i dolorosa traïció a la comunitat”, ha declarat Marshall.

Això es produeix el mateix dia que la cantant ha presentat una cançó al costat del francès David Guetta, tema que forma part de la banda sonora oficial de la pel·lícula.

 

Notícia

4 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant