Shawn Mendes diu que està passant per un mal moment després de la ruptura amb Camila Cabello

Shawn Mendes diu que està passant per un mal moment després de la ruptura amb Camila Cabello

Shawn Mendes ha publicat un vídeo al seu compte d’Instagram on s’ha sincerat amb els seus fans i ha admès que no està passant per un bon moment.

“Només volia fer un petit vídeo per donar les gràcies a tots els que s’han sentit identificats amb It’ll be okay [la seva nova cançó] i han publicat vídeos amb el tema. Estic passant per un moment una mica difícil amb les xarxes socials,però tinc moltes persones que m’envien vídeos i m’expliquen què està passant”.

L’artista també ha explicat que no està pendent de les xarxes perquè està component. “Quan escric cançons, utilitzo la música com una plataforma per poder arribar a un lloc dins meu on no podria arribar només parlant amb la gent o pensant”.

El final de la relació amb Camila Cabello

Shawn Mendes i Camila Cabello eren una de les parelles més estimades del panorama musical. Després d’escriure i cantar conjuntament l’èxit Señorita, van començar una relació sentimental que es va allargar fins al novembre passat.

Tots dos van emetre un comunicat a les xarxes socials on es podia llegir que havien decidit “acabar la relació romàntica”. “Vam començar la relació com a millors amics i continuarem sent millors amics”, van afegir.

Tot i això, sembla que a Mendes li està costant acceptar la nova realitat. Fa uns dies va publicar la seva nova cançó, It’ll be okay, amb referències clares a la ruptura.

La cançó ja té gairebé 11 milions de visualitzacions a YouTube.

Camila Cabello també va deixar les xarxes socials

Cabello també va fer un comunicat fa uns dies en què explicava que es volia prendre un descans de les xarxes socials. “Faré una petita desintoxicació de les xarxes fins a l’any nou. Només vull passar una mica menys de temps amb el mòbil aquestes setmanes. Us estimo”.

Ha complert la seva paraula, ja que ha penjat una foto per desitjar bon any nou i explicar que està preparada per publicar el seu nou àlbum, Familia, aquest 2022.

Shawn Mendes diu que està passant per un mal moment després de la ruptura amb Camila Cabello

Notícia

5 Gener 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant