Shakira i Jennifer López triomfen a la Super Bowl: el vídeo sencer

Les dues dives del pop llatí han fet embogir el públic a la mitja part del partit

La música llatina ha estat la gran protagonista aquest diumenge a la matinada a la SuperBowl. Shakira i Jennifer López s’han repartit el xou del descans al Hard Rock Stadium de Miami. La primera d’actuar ha estat la colombiana: Shakira ha interpretat molts dels seus temes clàssics, com Loba i Whenever, wherever. També ha fet duet amb Bad Bunny per interpretar, per exemple, una mescla entre el seu Chantaje i el Callaíta del cantant de reggaeton.

 

Shakira ha protagonitzat un moment viral

 

Més enllà de les cançons, el que s’està fent viral a les xarxes és un moment de l’actuació en què Shakira mou la llengua com si fos, literalment, un rèptil. A les xarxes ja corren dues teories: la primera és que homenatjava una dansa típica del Carnaval de Barranquilla i la segona és que era una picada d’ullet a la seva ascendència libanesa per interpretar el que es coneix com el zaghrouta, una forma d’expressar felicitat en el món àrab.

 

 

Shakira i J. Lo han repassat els seus èxits

 

Shakira no ha estat l’única protagonista perquè després ha arribat l’altra gran diva llatina de la nit, Jennifer López. J. Lo també ha fet un repàs de les seves millors cançons com Get right o Waiting for tonight. També ha tingut el seu duet, en aquest cas amb J Balvin, amb qui ha cantat Mi gente. Un dels moments més especials de la nit ha estat el tàndem amb la seva filla de 12 anys, Emmy, amb qui ha cantat un dels èxits més coneguts de la seva carrera: Let’s get loud.

 Per acabar l’espectacle, Shakira i Jennifer López han interpretat juntes un altre clàssic: Waka wakaTot plegat ha durat 15 minuts, amb desenes de ballarins i espectacle pirotècnic i de llums. Després de l’actuació, a Twitter Shakira s’ha mostrat orgullosa de la comunitat llatina, el dia que feia 43 anys.

 

 

El vídeo sencer de l’actuació

 

 

Notícia

3 Febrer 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant