Shakira i Jennifer López nominades als Emmy per l’espectacle de la Superbowl

L’acadèmia de televisió dels Estats Units ha fet públics els nominats de l’edició número 72 dels premis Emmy. La cantant Shakira i Jennifer López han obtingut quatre nominacions per l’actuació a la mitja part de la Superbowl.

La cantant colombiana ha donat les gràcies a través de les xarxes d’aquesta manera:

“M’acabo d’assabentar que @JLo i jo tenim quatre nominacions als #Emmys per Superbowl LIV HT show! Això es increïble. Gràcies a @TelevisionAcad i a tots els que ho heu fet possible.”

Jennifer López també ho ha agraït a les xarxes socials.

L’actuació es va fer el 7 de febrer a Miami i s’ha convertit en una de les més vistes de la història de la Super Bowl. De fet, el vídeo del canal oficial a YouTube té més de 177 milions de reproduccions.

Shakira va interpretar molts dels seus temes clàssics, com Loba i Whenever, wherever. A més, va oferir un duet amb Bad Bunny, en què van fer una mescla del Chantaje de la colombiana amb el Callaita del cantant de Puerto Rico.

Per la seva banda, Jennifer Lopez va interpretar Get right o Waiting for tonight. A més, també la va acompanyar el cantant J. Balvin, amb qui va cantar Mi gente. Un dels grans moments de la nit, va ser quan va interpretar Let’s get loud amb la seva filla de 12 anys, Emmy.

 

 

Notícia

29 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant