Sara Roy i Miki Núñez estrenen el videoclip de ‘Tot és més fàcil’

Sara Roy i Miki Núñez estrenen el videoclip de ‘Tot és més fàcil’

Al març la manresana Sara Roy va presentar el seu àlbum de debut, titulat (A)Mar. Un treball que està format per 11 cançons optimistes i alegres escrites per ella mateixa i que estan inspirades en el mar.

Avui s’ha publicat el videoclip d’una de les col·laboracions més celebrades, amb el cantant de Terrassa i parella de l’artista Miki Núñez.

Tot és més fàcil és una cançó que parla de la confiança, l’amistat i l’amor. “Parla de fer camí compartint el dia a dia, i valorant les coses més senzilles, que són les que ho fan tot més fàcil”, afirma la mateixa Sara Roy.

El videoclip, muntat per Belén Ruíz, està construït a base d’imatges gravades al llarg de la relació de Sara Roy amb Miki Núñez. Des que es van trobar fins a l’actualitat. “És un recull de tot el que hem fet”, explica la cantant

La vam poder escoltar per primera vegada en directe a la gala dels Premis RAC105, on Núñez es va emportar el premi a millor artista per votació popular i millor videoclip de l’any per la versió col·lectiva d’Escriurem.

Però aquesta no és l’única cançó en què Roy s’acompanya d’un artista de renom a casa nostra. Fa uns mesos va publicar el videoclip de Desde la ventna amb Suu. 

Sara Roy és una cantant, compositora i periodista manresana que fa anys que puja a escenaris. Al seu currículum hi ha des de treballar a mitjans locals i a l’InfoK a guanyar campionats estatals de ball esportiu, cantar amb les Macedònia, participar a Factor X o compondre i cantar les seves cançons, que ha passejat per sales i festivals d’arreu del país. Amb aquest disc posa la primera pedra d’una carrera musical en solitari que comença amb molta força.

Fa unes setmanes vam poder entrevistar l’artista i ens va parlar d’aquest nou treball.

Sara Roy i Miki Núñez estrenen el videoclip de ‘Tot és més fàcil’

La tarda de RAC105

7 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant