S’ajornen els Premis Grammy a causa de la pandèmia

S’ajornen els Premis Grammy a causa  de la pandèmia

L’Acadèmia de Gravació dels Estats Units ha anunciat que la 63a edició dels Premis Grammy no es farà el 31 de gener tal com estava previst. La gala s’ajorna a causa de la greu situació del coronavirus a Los Angeles, lloc on s’havia de fer la cerimònia.

Es proposa el 14 de març com a nova data per a l’esdeveniment, un dels més importants en el món de la música.

Els organitzadors ho han anunciat amb un comunicat: “Després de converses amb experts de salut, amb el presentador (Trevor Noah) i amb els artistes que estaven programats per aparèixer-hi, posposem la 63 edició dels Grammy, que s’emetrà el 14 de març”.

Clarifiquen que “la situació del covid a Los Angeles, amb els serveis hospitalaris sobrecarregats, les UCIs al límit i les noves mesures dels governs locals i estatals” els ha portat a concloure que “posposar el xou és el mes correcte”.

Els organitzadors havien plantejat una gala televisiva sense públic amb Trevor Noah com a presentador i amb connexions en directe fora de Los Angles amb els guanyadors i participants de la gala. Ara, amb les noves dades de contagis, no veuen clar ni aquest format reduït i esperen que amb el canvi de data sigui més segur fer la gala.

S’ajornen els Premis Grammy a causa  de la pandèmia

Notícia

7 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant