Rosalía i The Weeknd publiquen una col·laboració conjunta

Aquests dies s’ha començat a escampar el rumor que Rosalía i The Weeknd podrien fer una col·laboració conjunta. De fet, s’apuntava a una versió de la cançó Blinding lights, de l’últim àlbum del canadenc i al final ha estat així. 

Al principi tothom es pensava que era una simple broma de les xarxes socials, però el rumor va agafant cada cop més consistència, tal com va passar amb la col·laboració entre Katy Perry i Aitana.

The Weeknd va publicar After hours a finals de març i l’àlbum està sent un èxit: s’ha posicionat entre els treballs més venuts de l’any, i Blinding lights, single del disc, ja és la novena cançó més escoltada del 2020 a escala global, just darrere de Holy, de Justin Bieber, i Savage Love, de Jawsh685 i Jason Derulo. A més, també ha guanyat diversos premis, entre els quals el de millor vídeo de l’any als MTV Video Music Awards.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Pel que fa a Rosalía, també està passant per un moment molt dolç en l’àmbit professional. Després de publicar El mal querer l’any 2018 no ha parat de generar èxits amb col·laboracions d’artistes internacionals.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Però això fa que ens preguntem moltes coses. Per què el canadenc decideix fer una versió ara de Blinding lights si ja ha sonat molt i li caldria potenciar altres cançons del disc? Fa pocs dies va anunciar que actuaria a la mitja part de la Super Bowl; potser ha tret aquesta versió perquè Rosalía l’acompanyi en aquest espectacle? Si és així, es convertiria en la primera catalana a actuar en un acte d’aquestes característiques.

Haurem d’esperar a conèixer els detalls d’aquesta nova col·laboració, que cada cop sembla més a prop.

 

Notícia

2 Desembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant