Robbie Williams tindrà la seva pel·lícula biogràfica dirigida pel director d’‘El gran showman’

El director d’El gran showman, Michael Gracey, ha anunciat que prepara una nova pel·lícula biogràfica del cantant britànic Robbie Williams.

Segons la revista Deadline, Gracey ja hauria decidit el nom de la pel·lícula, que es titularà Better man i tractarà la trajectòria professional de l’artista, que va començar al món de la música amb tan sols 16 anys, a la banda Take That, i que després va continuar el seu camí com a solista.

El director ha dit que la pel·lícula sorgeix de llargues hores de converses fluides amb Robbie Williams, que van començar just després que es publiqués El gran showman i que han seguit durant dos anys per intentar trobar el fil de la pel·lícula.

Michael Gracey ha dit: “Ho vull fer d’una manera original. Recordo anar al cine quan era petit i que hi havia pel·lícules que em deixaven bocabadat. Només vull que els espectadors tinguin aquest sentiment, que mirin la pantalla i pensin literalment que no havien vist mai res igual”.

Sobre com serà la pel·lícula ha declarat: “Tot el que puc dir és que l’enfocament és secret, però l’objectiu és generar aquest sentiment que acabo de descriure. Es tracta d’una història fantàstica i vull representar des dels moments més durs fins a moments de pura fantasia”.

En últim lloc, Gracey ha dit que la pel·lícula serà molt diferent d’altres grans fils biogràfics, com Bohemian Rhapsody i Rocketman, ja que Williams no va començar com un prodigi, sinó que s’ha hagut de guanyar un lloc en el món de la música amb esforç i dedicació.

Notícia

23 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant