Robbie Williams i Kylie Minogue han gravat una cançó conjunta en secret

Robbie Williams i Kylie Minogue han gravat una cançó conjunta en secret

Robbie Williams : “Tinc grans plans per a aquesta cançó”

Robbie Williams i Kylie Minogue estarien preparant una cançó conjunta que ha de veure la llum els propers mesos. El diari Daily Star Online publica que, segons una font propera a Williams, el cantant britànic hauria declarat: “Tinc una cançó amb Kylie Minogue i tinc grans plans per a ella, si hi està disposada”.

El diari en línia també publica que els dos artistes ja han gravat en secret la cançó, que podria formar part del nou treball de música disco que té preparat l’excomponent de Take That, tot i que encara no ho han confirmat oficialment.

Robbie Williams i Kylie Minogue no col·laboren des del 2000, quan van publicar Kids, una cançó que va arribar a ser un autèntic èxit a tot el món, especialment al Regne Unit.

Robbie Williams prepara un disc de música disco. El cantant ja ens ha demostrat què és capaç de fer en aquest gènere, amb cançons com Rock DJ. El nou treball havia de publicar-se abans que acabés el 2020, però a causa de la pandèmia s’ha hagut d’endarrerir.

Fa pocs dies el cantant va declarar en una entrevista que havia “estat a punt de morir intoxicat per mercuri i arseni”, però va acabar en un ensurt.

 

Robbie Williams i Kylie Minogue han gravat una cançó conjunta en secret

Notícia

11 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant