Robbie Williams: “He estat a punt de morir intoxicat per mercuri i arseni”

Robie Williams ha declarat que va estar a punt de morir a conseqüència d’una dieta en què només menjava peix. També ha explicat a Radio X d’Anglaterra que va anar al metge després que la seva dona, Ayda Field, l’hi obligués perquè el veia molt malament.

“Menjava peix tres vegades al dia i quan vaig anar al metge em va dir que tenia la intoxicació per mercuri més alta que havia vist mai.” Després d’explicar això, ha dit que el primer que va pensar va ser: “El més alt? He guanyat!”. Segons Williams el seu ego és tan alt que l’ha fet arribar a extrems que no són bons.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Robbie Williams (@robbiewilliams)

El britànic sembla estar passant per un bon moment sentimental ja que Ayda Field s’ha convertit en un gran pilar a la seva vida. “Realment em van fer les proves de mercuri perquè la meva dona és neuròtica i es fa moltes proves. Només puc donar les gràcies a Déu perquè podria haver mort per enverinament i arsènic.”

Després d’aquest ensurt, Robbie Williams ha deixat la dieta i ha explicat que s’ha canviat a una dieta vegetariana més sana.

 

Notícia

17 Desembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant