Robbie Williams explica que ha acceptat la seva calvície

Robbie Williams explica que ha acceptat la seva calvície

La calvície és una cosa que preocupa molta gent arreu del món i, pel que sembla, Robbie Williams també.

El cantant britànic ha passat per l’emissora BBC, al programa de Zoe Ball, i ha explicat que ha estat intentant combatre aquest problema sense èxit i que no li queda més remei que acceptar-ho. “No puc prendre pastilles perquè em deprimeixen. Hauré d’acceptar un Robbie Williams que perd els cabells”. 

Williams també ha dit que cap metge li vol fer un trasplantament capil·lar, perquè diuen que té els cabells massa fins. “Ningú em vol fer un trasplantament, perquè diuen que tinc els cabells massa fins.”

De totes maneres, el que no ha comentat l’artista és que ja se n’ha fet dos, un el 2013 i l’altre el 2020, amb poc èxit. A més, també ha provat altres tractaments molt cars que tampoc han funcionat. “Em vaig posar unes injeccions. Em va costar una fortuna posar-me dos vials. Van costar el mateix que la casa de la meva àvia. Van dir que en cinc mesos els cabells tornarien a ser gruixuts, però no va passar res.”

També ha valorat l’opció de posar-se perruca. “He pensat a fer servir perruques. Ara en fan unes de genials, però t’has d’afaitar el cap i te l’enganxen amb una cola que dura diverses setmanes.”

No és la primera vegada que Williams parla del tema, fa un any ja va penjar un vídeo a les xarxes socials parlant-ne.

Robbie Williams explica que ha acceptat la seva calvície

Notícia

8 Agost 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant