Rihanna posa a la venda un llibre de fotografies per 1.250 euros

Fa molt de temps que els fans de Rihanna li demanen a l’artista que torni al món de la música amb un disc nou i més concerts, però sembla que la de Barbados prefereix continuar immersa en els negocis.

Un dels projectes nous de la cantant és un llibre titulat The Rihanna book: Queen size.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de badgalriri (@badgalriri)

Es tracta d’un llibre que sorprèn per diverses raons, la primera és el preu. Per comprar un exemplar del nou llibre de Rihanna s’han de pagar 1.250 euros. La segona cosa que sorprèn són les enormes dimensions del llibre.

No es tracta d’un llibre de fotografies només de l’artista, sinó que s’hi podran veure altres retrats de grans rostres, com per exemple el de Paul McCartney.

Segons hem pogut saber, només es trauran 500 còpies d’aquest llibre a tot el món i és un “homenatge a tots els amants i col·leccionistes de la moda, la músic i la fotografia. Rihanna: Queen size es representa en un format digne d’aquesta llegenda mundial. Des dels seus inicis a Barbados fins a les seves gires per tot el món, des de moments icònics de la moda fins als més privats amb la família i els amics. El llibre mostra fotografies intimes de l’evolució de l’estrella com a artista, intèrpret, dissenyadora i empresària”.

Notícia

23 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant