Ramon Mirabet estrena la ‘Gira del Mar’, que el portarà per tota la Costa Brava i les Balears a bord d’un veler

Ramon Mirabet estrena la 'Gira del Mar', que el portarà per tota la Costa Brava i les Balears a bord d’un veler

Aquest dissabte, 4 de setembre, Ramon Mirabet comença una gira molt especial. Es tracta de la Gira del Mar, que el portarà per tota la Costa Brava i les illes Balears a bord del veler Charter Sant Isidre, un vaixell històric que no ha deixat de navegar des que el van construir, l’any 1925.

La gira durarà 15 dies i oferirà concerts gratuïts durant la posta de sol. Començaran a Cadaqués aquest dissabte, 4 de setembre, i pararan a Menorca el dia 7, a Mallorca els dies 9, 10, 11 i 12, a Formentera el 14 i acabarà, finalment, el 19 a Sitges, localitat de residència de Mirabet.

Durant el viatge amb el llaüt Sant Isidre, el cantant aprofitarà per gravar el que serà el seu nou àlbum, que es presentarà a principis del 2022. El vaixell disposa de tot l’equip necessari per poder enregistrar les cançons que surtin de totes les vivències d’una gira que, segons ha declarat l’artista, és “una mirada als orígens, a la vida compartida entre les cultures, a viure amb menys per reconèixer la vellesa de la nostra terra”.

Tots els concerts es completaran amb accions de sostenibilitat gràcies al suport de Banco Mediolanum i la col·laboració de les ONGs locals, com Fit Planet, Per la Mar Viva, SharkMed i Save Posidonia Project, entre d’altres.

Tota aquesta aventura es compartirà a temps real a les xarxes socials de l’artista i es convertirà en un documental que s’estrenarà els propers mesos.

Pots consultar tota la informació i actualitzacions de la Gira del Mar a www.giradelmar.ramonmirabet.com

Ramon Mirabet estrena la 'Gira del Mar', que el portarà per tota la Costa Brava i les Balears a bord d’un veler

Notícia

2 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant