Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022

Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022

El proper 15 de juliol se celebra una nova edició del festival Sons Solers a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes amb grans artistes i RAC105 com a emissora oficial.

Ramon Mirabet

Després de dos anys de silenci, l’artista torna més fort que mai amb Free, el que seu disc més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons oberts de gran festival a què ens tenia acostumats després dels seus treballs Home Is Where The Heart Is,

publicat el 2016, i Begin Again (2019), tots dos sota el segell Warner Music Spain.  

Maria Jaume

Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, Jaume atresora un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. Aquest 2022 presenta el seu esperat segon disc, “Voltes i voltes”, produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Víctor Ayuso (Renaldo & Clara). Representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut “Fins a maig no revisc”.

Miqui Puig DJ

A banda de creador i músic, Miqui Puig és sobretot un fan de la música. Des de fa molts anys canalitza la seva passió seleccionant la banda sonora de moltes de les nostres nits, rebuscant en el seu imaginari de soul, guitarres pop i andròmines electròniques. Barrejant temes que podien semblar oblidats amb altres de contemporanis, les sessions del Miqui Puig impregnen de felicitat amb melodies i ritmes que només ell sap quan s’acabaran.

Paunezz

Paunezz és el projecte musical del músic igualadí Carles Pauné. Guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021, arriba al Sons Solers per presentar EP#2, el seu segon treball estrenat aquesta primavera.

El Sons Solers retorna amb la intenció de seguir esdevenint una nit d’estiu màgica, i per aconseguir-ho després d’aquest impàs d’obligada inactivitat ho farà amb algunes novetats que pretenen mantenir els estàndards de qualitat que el defineixen. En aquest sentit, l’edició d’enguany concentrarà totes les actuacions l’amfiteatre Estrella Damm, mentre que l’oferta gastronòmica anirà càrrec de diferents food trucks amb l’objectiu d’oferir una proposta àmplia, variada i adaptada a tots els gustos.

Ja pots adquirir la teva entrada a www.sonssolers.cat

Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022

Notícia

9 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant